Lemagyarozás

2010.10.15. 20:24

Ma este szembesítésen voltunk.

Tizenéves fiúk mennek az úton.Leszólítja őket két hasonló korú cigány fiú.Cigarettát kérnek,kapnak is,majd mikor elválnak azt kiabálták,hogy:" a magyarokat a cigányok seggtörlésre használják".Ezzel köszönték meg.Ez volt a célja a cigi kérésnek ,éreztetni hogy nekik kötelességük adni!.Persze az egyikük visszaszólt,ezért egy jól irányzott fejrúgást kapott.A szeme körül csúnyán bekékült,8 napon belüli sérülés lett a látlelet szerint.A szülő feljelentést tett,de szerintem ez kevés!!Nem tudjuk meg soha,mi vezeti őket ehhez a mérhetelen gyűlölethez,hogy ismeretlenül bele kötnek magyar gyerekekbe.Tőlünk távol áll a rasszizmus ,de ők az együttélés szabályait nem akarják betartani.Hogy fogják ezt feldolgozni magukban a sértettek?A tolarenciát nagyon nehéz ilyen esetben elmagyarázni!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiruapu.blog.hu/api/trackback/id/tr612374781

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyarok, haza! 2010.10.20. 10:06:54

 Volt már szó a Köztársaság téri játszótérről. Akkor arról írtam, hogyan is néz ki és hogy lassan már minden lesz, csak játszótér nem. Aztán jött egy újabb eset és egyre inkább az az érzésem, hogy a játszóterek visszanyerik azt a funkciójukat, min...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása