Nyársalás

2009.05.09. 12:57

Ma nem kellett a fiúkat költögetni 10-11 óra között.Általában ilyenkor hétvégén elég soáig szokták nézni a tévét.Tudják ,hogy én szoktam legkorábban felkelni.Megmondtam nekik este,ha nem fekszenek le,egyedül is neki kezdek a szalonna sütésnek.Péntek délután elkészítettük a tűzhöz a fát,vágtam botokat.Ma mikor felkeltem már szállingóztak is ki az ágyukból.A legnagyobb fiamnak megengedtem,hogy ő gyújtson alá.Kiosztottam a nyársakat a szalonnával.Sikerült egy egész szeletelt(kilós)kenyeret tele csepegtetni.Volt aki már nem bírta kivárni a végét és közben is majszolta a kenyeret egy kis paradicsommal.A nagylányom is oda jött kenyérért meg a feleségem is .Szóval együtt volt a "csapat".Hiába ez nagyobb élmény mint parizert,joghurtot reggelizni.Nekem is nagy élmény volt a kertünkben ,szép zöld környezetben.Azt hiszem többször meg kell ismételni hétvégeken(a koleszterin azt csinál amit akar!!)fő hogy érezzük:a hétköznapokat lehet élménydússá is tenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiruapu.blog.hu/api/trackback/id/tr471111395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maria32 2009.05.11. 19:54:46

Mi ért mi az a grillezés meg ilyesmi?Jöhet a bogrács!Nem kell az olivabogyó sem a csicseriborsó, menta , kakukkfű, majonéz.Még csak egy jó kemence kellene és sülhetne benne a jó kakas, meg a friss cipó.A multi áruházak meg zárjanak be! lesz a kertben paradicsom, lesz az ólban disznó, tyúk, kacsa , liba, kecseke, megy egy kis tehénke!Éljen a szabadság!!!

kiruapu 2009.05.11. 20:13:32

@Bótika: Nagyon tettszik az ötlet!!!!!!!
süti beállítások módosítása